Zdroj: zeleni.cz

Vážení a milí přátelé.

S mnohými z Vás se dobře znám, s jinými jsem se ještě neměl možnost setkat. Jmenuji se Šádí Shanaáh a kandiduji na 5. místě za Stranu zelených do Evropského parlamentu ve volbách 23. a 24. května 2014. A potřebuji Vaší pomoc.

Již roky vytrvale bojuji proti xenofobům a populistům. Zasazuji se o silnou občanskou, otevřenou a solidární společnost. Přeji si, aby Evropská unie zachovala sociální státy a ne je oslabovala po americkém vzoru. Sociální stát, chytřejšího a flexibilnějšího typu než v minulosti, je základem demokracie, rovných příležitostí a blahobytu. Chci, aby byla EU centrem vzdělanosti a kultury, aby byla otevřená vnějším vlivům a cenila si různorodosti svých obyvatel a současně vyzařovala do okolí pozitivním příkladem na principech mezilidské a mezinárodní solidarity.

Mé vize a program, ke kterému se hlásím, si můžete přečíst zde: shanaah.eu

Bez Vás je ale nemohu prosadit. I když jsem patřičně vzdělán, i když vím, co je nutné udělat, i když vím, že bych byl správný člověk na správném místě – politika je bohužel o penězích. Naštěstí je ale Vaše slovo, Vaše pomoc a Vaše doporučení pořád mocnější než billboardy.

Pouhých 5 až 8 tisíc preferenčních hlasů z celé České republiky pošle prvního zeleného Čecha Šádího Shanaáha do Evropského parlamentu. Byl by to krásný symbolický vzkaz o vyspělosti naší společnosti. Zejména v době, kdy strany typu Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury rozdmýchávají vášně a nenávist jen za účelem zisku hlasů.

Proto bych Vás chtěl poprosit, abyste můj dopis přeposlali i svým přátelům a abyste alespoň symbolickou částkou podpořili moji kampaň. Učinit tak můžete ZDE!

Vaše podpora přinese do Evropského parlamentu hlas, který Vás bude konečně poprvé opravdu zastupovat. Vaše podpora zviditelní témata, o kterých se běžní politici bojí mluvit. Vaše podpora rozhodne.

Děkuji Vám a jsem Vám vděčný za každou pomoc!

Šádí Shanaáh

P.S. I malá finanční podpora může významně pomoci, mimo jiné i proto, že se Karel Janeček rozhodl každý takový dar navýšit: http://www.zeleni.cz/karel-janecek-motivuje-darcovstvi-kampan-zelenych-ep/

3 Komentářů

  1. Oskie98
    4.5.2014 – 4 Iyyar 5774 v 16:06 — Odpovědět

    EU oslabuje podle amerického vzoru sociální státy??

    0
    0
  2. Elina
    4.5.2014 – 4 Iyyar 5774 v 21:08 — Odpovědět

    Pane autore, dvě věci mám mohu slíbit: za prvé, že k eurovolbám určitě půjdu, a za druhé – i já si přeji otevřenou, kultivovanou, vzdělanou a tolerantní Evropu. Proto v žádném případě nemohu podpořit vás.

    0
    0
  3. Karel79
    7.5.2014 – 7 Iyyar 5774 v 05:53 — Odpovědět

    Vedle pana Šádího by ještě mohli kandidovat Bronislav Ostřanský, Lenka Berrouche, Jana al Oukla a Vladimír Sáňka. Pak by naše prezentace v EU byla dokonalá.

    0
    0

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Předchozí článek

Zapomenu-li se ..

Další článek

Ovlivní populační vývoj mírový proces?